sobota 15. februára 2014

Kocky sú hodené....


...ale ja hádžem ihlany. Dozvedela som sa, že niekedy je ťažké povedať pravdu, pravý priateľ vás nikdy neopustí, v dnešných dňoch čítame menej, ľudia potrebujú sny, dobro v rozprávkach vždy zvíťazí/v skutočnom živote nie, ľudia sa menia a sme kto sme. A tak som zavrela weheartit so zmiešanými pocitmi, pozrela sa na hodniky a uvedomila si, že je polnoc, najvhodnejší čas oživiť ešte nenájdené schopnosti v angry birds.


Trochu o tom, ako som si kúpila časopis:
Brázdila som blogy a čítala si články o korektoroch na oči, ktorý nepoužívam a asi ani nebudem. A potom som si uvedomila, že by bolo fajn prečítať si niečo zaujímavejšie a klikla TU. Objavila link na TOTO a hneď dala sledovať(neskutočne obdivujem ľudí, ktorí dokážu kresliť, tvoriť a proste sú schopní). Prečítala si o novom časopise s rôznymi DIY a povedala si, že by som si ho možno kúpila. Obchádzala novinové stánky s myšlienkou, načo mi bude, keď nedokážem ani rovno strihať. Ale keď som musela 10 minút čakať na jazykovke ,vedľa ktorej sa nachádza malý stánok, bolo rozhodnuté. A tak som si kúpila Mollie tvorí a cestou vlakom, keď mi neznámy chlap oznamoval, že musí čúrať, som listovala a zisťovala, že by bolo fajn, byť trochu kreatívnejšou. Neviem, či si kúpim ďalší, možno ak budem mať náladu, ale rozhodne to nebola zlá kúpa(neviem, či som už niekedy použila slovo kúpa). Vďaka ich receptu sa mi podarilo upiecť malé čokoládové tortičky, z ktorých som neskutočne šťastná!!!




 (vyznačila som si strany s najkrajšími vecami)
 (a hneď z neho povystrihovala pár ďalších receptov)

(nestihla som odfotiť všetky, pár obetí už padlo) 

Na valentína som zabila pár umelých kvetov z obývačky, vyrobila si venček do vlasov a na školskej akcii "Láska v maskách" sa hrala na vílu hipisáka. Začala tvoriť scrapbook a ironicky použila posledné zvyšky lepidla, aby som naň nalepila pekný papier a skrášlila ho. Zistila, že ak by bola na olympiáde disciplína "kto otravnejšie smrká" alebo "vyzerá horšie, keď je chorý" hrdo by som reprezentovala Slovensko.
(Inak dúfam, že ste všetci zdraví, lebo ochorieť pred jarnými prázdninami, je naozaj smutné...)

Vava

4 komentáre:

  1. byť kreatívnejšou sa naozaj niekedy zíde, ale čo z toho, keď človek nevie ani papier nalepiť krivo, kúpiť správnu hrúbku stužky a to, čo malo ostať v celku je roztrhané :) o časopise som ešte nepočula, môže byť fajn, aj keď tiež si kladiem otázku "načo by ti bol mojko.." :/
    nechcem ťa sklamať, ale na olympiáde by si mala ťažkého súpera, moju mamu, ktorá je ešte k tomu aj neskutočne protivná, keď je chorá! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Juuj, tak to sa ti pekné podarili! Ja som zase v pečení "drevo", ani len muffiny neviem spraviť pekné a chutné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Láska v maskách je primitívny názov ale na tie koláče si tu mohla hodiť aj recept

    OdpovedaťOdstrániť