sobota 9. novembra 2013

Je pekné mať.

Mala som pripravený iný článok. Bol taký... taký o ničom, ak by som ho mala jednoducho do jednej sekundy pomenovať. Áno, pridám ho neskôr.
Teraz som sa ale rozhodla, že z veľkého premýšľania bolí hlava a z chápania mňa či vavice-pávice (pri spätnom čítaní som prečítala vačice, náhodička), ešte viac.

A tak na odľahčenie - kreslím. Nie často, nie veľa a nie skvelo, ale baví ma to. Ale nie, len rada fŕkam farbu po stenách a potrebovala som nevinnú výhovorku...







to len tak, pre kohosi, na posedenie. hádam to nie je predzvesť, že z marihuany rastie brucho...















Džízus krajst. hej, má blbý nos, ale holt, všimla som si neskoro. a už je tiež pomerne staršieho charakteru. on, nie len nos.





dúfam, že nie som jediná (so slabou vôľou), ktorá má kopec tých vecí, o ktorých vie, že ich nikdy nedokončí. ale veď ak sa to oreže...




znova rýchlovka, dokonca na posteli v starom cirkevnom dome kreslená, ale mám akýsi vzťah k jej šľachám a kostiam. k rozmazaniu tejto fotky nie.






najnovšie z tuprítomnej zbierky kreslím uhľom a obyčkou alebo nechcelo sa mi všetko prefocovať. sorry, cara, si ružová od môjho svetla.










A tým etúda rozmazaných fotiek, ktoré sa mi nechcelo scanovať, česť dvom výnimkám, končí.
Alivederči, pomaranči (s tučným veľkým zadkom a celulitídou).

9 komentárov:

  1. S tím "nie skvelo" bych si dovolila nesouhlasit ;) Ty obrázky jsou vážně skvělé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S časti súhlasím s tvojím postojom, zbavovanie sa zlovykov nemusí byť na škodu. Na druhej strane je naše najbližšie okolie preplnené zbytočnými vecami, ktoré iba zaberajú miesto a príliš odpútavajú našu pozornosť.
    Inak, nádherne kreslíš, páči sa mi žena v maske. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kreslíš nádherne. hlavne tá predposledná kresba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá žena v maske je top :) sú pekné a vidno, že do toho niečo dávaš
    no nejdem ťa chváliť, iba ti poviem že kresli furt, keď sa ti bude chcieť, kresli, kresli... a možno raz, to bude tak dokonalé, že s tým budeš sama spokojná. No zlepšuj sa , skúšaj nové veci, kresli to čo chceš. Je to najlepšia terapia všetkých čias

    OdpovedaťOdstrániť
  5. thanks for nothing kiss my ass. ale nie, fakt ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. krasna kresba! ja som kedysi chodila na vytvarnu ale zdaleka som nekreslila ako ty :))

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. neskutočné kresby, ja sa zmôžem akurát na domček stromček a tým to asi u mňa hasne. úplne top je prvá a štvrtá kresba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak ty tvé kresby jsou boží, líbí se mi a jsou osobité. No co, že nejsou jako od někoho profesionálního nebo prostě nejsou dokonalé, jak někdo umí kreslívat, tohle se mi líbí mnohem víc, protože podle toho člověk pozná, ke komu to vlastně patří. :)

    OdpovedaťOdstrániť