sobota 22. marca 2014

Katalyzátor pozitívnych zmien.

spočítajte prsty, neviem, či som mu ich dala dosť

Časť môjho mozgu, ktorá uchováva spomienky na bolesť si ešte stále čerstvo pamätá na štvrtok, kedy sme robili psychologické testy osobnosti. Tá bolesť hlavy po dvojhodinovom "inteligenčnom" teste bola odporná... Skoro rovnako, ako všetky odporné veci, do ktorých ma namáčajú učitelia školskí a krúžkoví. Už chcem máj, sedieť v lietadle, do nemoty nakupovať tenisky, štvrtú sériu sherlocka a nech si ľudia zo žiadnych príčin nelížu nohy, ruky, líca ani iné časti tela. Zaraďujem to do kategórie odporné a je to tam pekne preplnené, ale to už viete.
I don't want to waste my time 
And become another casualty of society
I'll never fall in line
Become another victim of your conformity 
And back down

Tak som sa pomračila a zase sa vraciam do sum41 nálady a k priskorým očakávaniam na výsledky tých testov. V osmičke som z toho vyšla ako nadpriemerný inteligent, ktorý by mal zvážiť náboženskú kariéru. Teraz som osprostela až tak, že to cítim, a trošičku sa pozmenila. A hej, totálne milujem takéto testy! (A)

Patetický Optimista
Milovník citoslovcí, metafor, príliš hlasného smiechu a nezrealizovateľných nápadov. Ten, ktorý po pol hodine, bez predchádzajúceho výcviku na jeho osobnosť, začne liezť na nervy a na iné miesta, kde by byť nemal. Typický príklad prehnanej premotivovanosti, ktorú všetci invázne zbožňujú, obdivujú a nenávidia súčasne.

Platonický Flegmatik
Sám sa cíti, že necíti a nevtieravým spôsobom o tom presviedča ostatných. Nezmyselne nenaplnený pocitmi a zaskočený momentálnym stavom prázdnosti robí unáhlené závery o postoju k svetu. Navonok ideálne vyvážený... a vnútro nie je podstatné.

Teatrálny Realista
Bratranec z tretieho kolena flegmatikovi. So zdravými názormi na zlý, zlý svet a chuťou vracať pri frázach: bude to dobré, keď sa na to pozrieš z inej strany..., možno len stratil tvoje číslo... Všetok odpor k nereálnym nádejam zahraný na striebornú mušľu zo San Sebastian (ako som sa dnes dozvedela, filmový festival "áčkovej" kategórie) a vlastné nádeje schované v šuflíku za vložkami.

Pragmatický Politik
Ale nie, toto je len vtip. Nikto z vás s pragmatickosťou nemá nič spoločné a keďže takého človeka ani reálne nepoznám, nejdem robiť múdru, vážnu, vecnú a serióznu.

Sama by som sa dlho rozhovala, čo z týchto mnou vymyslených a neskombinovateľne skombinovaných foriem osobnostnej pretvárky som, takže si radšej počkám.
Zostávajú ešte posledné minúty, kým sa mi stiahne film a kým pôjdem hrať Warcraft. Obidve informácie boli veľmi podstatné. Ešte môžem pridať radu, že ak máte nábeh na hráčsku závislosť, nepozerajte programy ako re-play a podobne.
A teraz už môžem ísť "bojovať". Zbohom.

Ešte: ak máte nejaké dobré nápady na čosi pečené, čo je dobré, ľahké a tak, privítam s úsmevom, ktorý si môžete aj predstaviť, ak budete veľmo chcieť. vďak.

1 komentár: