štvrtok 13. marca 2014

Zajtra je piatok!

Môj život na strednej by sa dal nazvať jedným nekonečným čakaním na víkend a prázdniny. A preto sa snažím každou časťou môjho tela prinútiť čas, aby plynul rýchlejšie a zastavil sa až v lete.


Rada by som si teraz maľovala a prechádzala sa niekde, kde je pekne a slniečkovo, napríklad po talianskych alpách alebo Paríži. Ale bolí ma hlava a moja energia klesne na bod mrazu už pri varení si kamilkového čaju a kráčaní po schodoch.
Každopádne by to maľovanie nebol najlepší nápad. Neviem, či sa to stáva aj vám, ale moje predstavy sa málokedy odrazia na papieri. V mojej hlave sa mi návrhy zdajú krajšie, originálnejšie, zaujímavejšie....a pritom také nie sú.
A možno sú, len sa strácajú v tom, že neviem maľovať. A tak radšej nechám štetce položené v šuplíku, skicár pod posteľou a farby v kúpeľni.

Videli ste film Stuck in love? Akosi sa neviem rozhodnúť, čo si o ňom mám myslieť. Z časti sa mi páčil a z časti sa bojím toho, že je to len blbosť, ktorá sa snaží hrať na niečo intelektuálne a ja som jej to uverila.
(Ak ste ho nevideli, tak si ho pozrite!!! Naozaj ma zaujíma, či ste ho už videli, nevideli a čo si o ňom myslíte.)

Vava

7 komentárov:

  1. Film jsem neviděla, ale na CSFD má hvězdiček dost. :D:D
    A jinak souhlasím, když kreslím něco podle něčeho, tak to dobře vypadá, ale co mám v hlavě na papír jednoduše předat nedokážu. Ale aspoň ty to nevzdávej a zkoušej to, třeba se ti to jednou podaří tak, jak si přeješ. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. CSFD moc nedôverujem, hatí mi obľúbené filmy. :D :D
      Je škoda, že nato aby to vyzeralo dobre a podĺa predstáv, treba viac úsilia a vytrvalosti :D Bolo by fajn, keby to išlo len tak samé od seba, bez námahy :). Ale potom by zas nebol ten skvelý pocit, ak by sa to podarilo...

      Odstrániť
  2. Ľudia čakájú celý týžde na piatok, celý rok na prázdniny a celý život na šťastie.
    Nechcem ťa poučovať, alebo niečo také, prosím neber si to v žiadnom prípade v zlom. Len , by si si možno mala lepšie. A možno sa máš dobre neviem, akosi sa v tom strácam, ale súfam že mi rozumieš :) snažím sa ťa povzbudiť inteligentným citátom.
    A s tým maľovaní to mám rovnaké. Kým to mám v hlave cítim sa ako Picasso, ale akonáhle to dám na papier, no jedna kakastrofa, nikdy to nieje to čo som chcela pôvodne.
    Každopádne, páči sa mi tento príspevok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám ten citát a myslím, že je dosť výstižný, ale akosi si nemôžem pomôcť :D Hlavne, keď toho je v škole veľa a učitelia sa správajú tak nezaujato a povýšenecky... Inak ďakujem za koment, som rada, že sa ti príspevok páčil. :)

      Odstrániť
    2. Som rada že sa nehneváš, alebo teda že si to neberieš zle. :)
      Ja to mám tak isto keď je v škole toho veľa a učitelia sa tvária akoby sme okrem školy nemali nič iné na práci (aj keď by to mala byť priorita) ale napríklad písanie a môj vlastný blog mi vypĺňa dosť veľa času a na školu sa akosi nedostane. Občas.
      Každopádne je ten príspevok fakt skvelý :)

      Odstrániť
  3. Stuck in love mám už nějakou dobu v plan to watch, takže dám na tvou radu a ještě tento týden (nejlépe v pátek) ho shlédnu. :) Zrovna včera jsem strávila pár volných chvil brouzdáním na internetu, přičemž jsem sledovala Alpy. Ne kvůli lyžování (v posledních letech ho totiž nemám zrovna v lásce), ale jen tak. Ani nevím, jaký to mělo smysl, ale měla jsem chuť se tam podívat. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahh chápem ťa úplne...mám taký dojem, že niektoré dni (aj keď som v šťastnom móde) nemám chuť nejako proste odpáliť akoby boli moje posledné. Neviem či ma chápeš ale ja teba celkom hej. Stredná škola je binec a navyše pod tými haldami všetkého možného hrnúceho sa z každej strany ma napadá, že užívať si život naplno je akosi ťažšie ako sa zdá. Pekný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť