sobota 26. apríla 2014

Kapusta a cherry paradajky

A tak si žijem, väčšinou som z nevysvetliteľných príčin šťastná, inokedy nie. Občas hrám na klavíri, občas na gitare, občas sa učím spievať, občas animátorčím a občas si čítam anglické a talianske slovíčka. Tancujem si po schodoch, prechádzam sa po večeroch a mám pokušenie cvičiť pilates. Zaľúbila som sa do čítania kníh pred spaním a rada píšem niečo zvláštne, čo sa nedá nazvať poéziou, ale mne sa to páči. Nie presne to, čo vytvorím ale to, že som „niečo“ mala vnútri seba a zrazu je to von a ja mám priestor na ďalšie myšlienky.  

Okrem toho ma mrzí, že nie som poctivý študent. Chvíľami by sa mi páčilo mať samé jednotky, byť tým zodpovedným a zaujímať sa o nezaujímavé veci, ktoré nás tam učia...ale

môj život je krajší ako bol pred rokom, pol rokom, pár mesiacmi. Robím veci, ktoré ma bavia(konečne) a naplňujú(druhá až štvrtá veta) a častejšie sa rozprávam s ľuďmi, ktorých ľúbim a viac ich počúvam.

Ľúbení ľudia:
osoba, ktorá nie je panovačná  (J/E)
          , ktorej posteľ je veľmi pohodlná  (A)
          , ktorá má vždy veľa čokolády (Z)
          , ktorá ma rozosmieva, keď som smutná (J)
          , na ktorú žmurkám (V)
          , s ktorou sa nikdy nehádame (M)
          , ktorá tvorí zo (Z) nezvládnuteľnú dvojicu (B)
          , ktorej palacinky sú najlepšie (T)
          , s ktorou sa rozprávam málo, ale mám ju rada a asi viac než ona mňa :D (M)
          , ktorá je pozitívna a talentovaná (B)
               
A je mi dobre.  Možno to nie je najsprávnejší postoj, ale nemôžem zato. Každý sa zaujíma o niečo iné a ja nepatrím medzi tých úžasných študentov riešiacich olympiády z každého predmetu.

Ale snažím sa snažiť, pretože preto.

(Chcem vedieť hrať na gitare ako on. A jeho tiež ľúbim, aj keď nie tak veľmi)

Prosím, prosím povedzte, že tiež nie ste dokonalým študentom a občas sa nenaučíte na fyziku. 





Sľubujem, že sa polepším a budem pridávať fotky, ktoré sama odfotím. A zatiaľ obrázky, ktoré sa mi(z ďalších neznámych príčin) páčili.

Vava.

5 komentárov:

  1. nie som dokonaly student, ani priemer pomaly:-DD obrazky sa mi strasne pacia:) a pokracuj hlavne v pisani, hltam kazde slovo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Celkom nerada to tvrdím, ale tiež nie som dokonalý študent, určite nie. Prvý polrok som mala skvelé známky a teraz to šlo opäť dolu vodou. Robím aj veci, ktoré mám rada ale robím aj veci, ktoré nedávajú žiaden zmysel a neprinášajú úžitok. Mala by som to zmeniť!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten pocit mám najradšej, keď niečo napíšem a zbavím sa toho v mysli, očistím sa a urobím si ďalšie miesto :) Závidím ti, že hráš na hudobné nástroje, ja by som chcela aj na gitaru, aj na klavír. Hlavné je, že si šťastná a že robíš to, čo ťa baví, a že máš ľudí, ktorých máš rada :) Nie každý potrebuje byť najlepší študent, to je už menej podstatné :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nemôžem povedať že sa občas nenaučím fyziku lebo ja sa ju neučím nikdy! haha asi som fakt dosť zlý študent
    a bavíš ma, píš píš! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Niekedy nenaučím na fyziku? Fuj fyzika. Fuj matika. A ešte ťa ubezpečím, že kockáči majú menej srandy, buď praktická do života to sa ti zíde ;)

    OdpovedaťOdstrániť