streda 2. októbra 2013

Bohuvďaka za zabudnutie.

Ono zabúdanie je super. Zabudnúť si úlohu a na úkor poznámky využiť ten čas produktívne (priberať a čumieť do monitoru, aj tak sa dá), zabudnúť si dať tričko a potom... nie, toto asi nie je ten správny príklad. Jednoducho a prosto povedané, na niektoré veci je lepšie zabudnúť.
Melodramaticky: nenaplnené lásky, sklamania, zlomené srdcia.
Melancholicky: hlboké depresie, pochybnosti o sebe samom.
Realisticky: životné chyby.
Optimisticky: doriti s optimistami!
Niektoré veci, ktoré zabudnete, vám budú chýbať, samozrejme, sme od prírody sprostí a radšej plačeme nad ošťatými lavičkami, na ktoré sa už nedá sadnúť, akoby sme mali byť prví, ktorí si sadnú na zem.
Ale občas je lepšie myslieť na svoje biele nohavice, mávnuť rukou a ísť ďalej. Domov, do kresla.
A napriek všetkým týmto "múdro-sa-tváriacim" radám, som rada, že som predvčerom objavila najväčšie hity môjho detstva.
/Chuanés/, áno, presne o ňom som si chvíľu myslela, že je sexy a super spieva a... A, nie, nikdy otvorene a nahlas nepriznám, že ani teraz sa mi to nezdá až také hrozné.



A tancujem na to a som pri tom strašne sexy a cítim sa, ako by sme tancovali traja, ja, moje boky a moje nohy, každý niečo celkom iné...
Ale verte mi, vždy je lepšie zabudnúť, pretože z toho vyplýva jedna do-očí-bijúca pravda - mali ste na čo.
Toto ma včera z nepochopiteľných dôvodov potešilo až nepochopiteľne moc.

4 komentáre:

  1. a spomínanie je skvelá súčasť zabúdania! hlavne ak je s kým spomínať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja osobne si najradšej pospomínam s pohárom niečoho dobrého (pokojne to môže byť aj mandarínkový džús, aby si zas niekto nemyslel) v izbe a sama, pretože pri tom veľmi rada spievam (A)

      Odstrániť
  2. Yep, já si tu písničku pouštim jen když jdu do/ze školy, je taková rychlá melodická, takže jdu ryhle a jsem brzo doma. Ale i tak nějak se mi hodí k tomu tričko, který jsem dělala - teda respektive jsem si ho koupila u větnamců, zkrátila ho, ušmikla mu rukávy a potiskala těma pluskama. :3 A náš francouzštinář je fakt teplej. My si to jen mysleli, ale pak začal vyvolávat jen kluky a kamarádky kamarád má bratra, kterej se zná s bratrem toho francouzštináře, nooo. :D Ale jinak je dobrej a je s ním sranda. :3
    A náš fyzikář je fakt divnej... neumí říct sykavky, takže když pak řiká vzorec pro výpočet tlaku (p=f/s) tak mu je pak prd rozumět. A potřeboval by podprsenku jen tak mimochodem. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. "Zabúdať ? Prečo sa len v živote, nedá zabudnúť na to čo chceme a uchovať si to čo chceme aby nám ostalo? Prečo si naše spomienky robia čo chcú, odchádzajú, a tie silné a nepekné naopak zostávajú? To bohužiaľ nikto nevie a nám ostáva len dúfať v krajšie dni, kedy aspoň na chvíľu zabudneme na to čo nás ťaží. "
    PS: Milujem Juanesové pesničky :3

    OdpovedaťOdstrániť